Easy Access

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω….η αλήθεια ενοχλεί…

Posted by macrobearist στο Ιουνίου 17, 2011

Έλαβα αυτό το άρθρο στην  η-διεύθυνση μου, από τον ιδρυτή του http://www.tradenews.gr/ ,και θέλω να το ξανά προβάλω,σαν μία ακόμη άποψη του τι συμβαίνει στην πλατεία Έλλην-Ταχρίρ.

Γράφει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα

Επειδή η αλήθεια έχει πολλές πλευρές, ας δούμε μια (ή αν θέλετε πολλές) για να την έχουμε διαρκώς στο νου μας:

Η πλατεία ήταν γεμάτη.

Πρόσωπα σε απόγνωση χαράσσονταν περισσότερο όποτε έπεφτε ένα σύνθημα και τα μάτια κοίταζαν κατά τη Βουλή, ενώ τα χέρια σηκωμένα με ορθάνοιχτα τα δάχτυλα έστελναν μήνυμα στην πρόσοψη του «ναού της Δημοκρατίας»…

Στην πρώτη γραμμή είδα τον Μάκη. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ακριβώς. Ξέρω όμως ότι είναι πολλά χρόνια συνδικαλιστής και όλο έξω τον βλέπω. Τα καλοκαίρια τον χάνω για ένα τρίμηνο γιατί πηγαίνει διακοπές…Δίπλα του η ξαδέλφη μου, η Μάρθα Συνταξιούχος από τα 37 γιατί, όπως μου είπε, είχε κλείσει 15ετία στον Ευαγγελισμό με ανήλικο τέκνο

Μαζί της η φίλη της η Στέλλα, η οποία εδώ και 30 χρόνια τώρα έπαιρνε σύνταξη ως άγαμη θυγατέρα.

Παραδίπλα ο Στάθης. Επί μια δεκαετία τα είχε οικονομήσει από τα «εκτός έδρας» ενώ εθελουσία από τον ΟΤΕ του είχε αποφέρει 120.000 ευρώ. Τώρα έκανε σπορ: ψάρεμα και κυνήγι. Είχε πάρει και τζιπ 4Χ4.

Μαζί και ο Κώστας 46 χρονών, πυροσβέστης, που έχει καταθέσει εδώ και ένα μηνά τα χαρτιά του για σύνταξη (είχε προλάβει να κατοχυρώσει, λέει) και περιμένει κάποιο χοντρό εφάπαξ, ενώ έχει βρει και μια αρπαχτή δουλίτσα για να βγάζει τα έξοδα.

Δίπλα τους ο θείος μου. Δεξιός από σόι, που κατεβαίνει σε πορείες μόνο όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, αλλά βρίζει και την παράταξή του γιατί «άφησε απέξω πολλά δικά της παιδιά και φάγανε μόνο οι κοντινοί».

Από κοντά τα δυο αδέρφια: ο Στέλιος, που είχε βάλει «το κόμμα» τα 2 παιδιά στο Δημόσιο, και ο Γρήγορης, που έπαιρνε έργα του Δήμου υπερτιμολογημένα λόγω γνωριμιών και «ταΐσματος».Στη δεύτερη σειρά ο Γιάννης που εδώ και μερικούς μήνες έκανε «τεστ αντοχής» στο νέο νόμο «περί αδείας». Ήταν αγκαλιά με την γυναίκα του την Μαρία, που με τρεις γέννες είχε να πατήσει στην δουλειά της 3 χρόνια.

Δίπλα ο Μιχάλης, εργολάβος με δικό του συνεργείο που διέθετε 27 ανασφάλιστους αλλοδαπούς και 3 Έλληνες…

Στα δεξιά τους ο Λάκης, φοιτητής, ετών 32, μόνιμος γραμματέας στην φοιτητική παράταξη, με αυτοκίνητο και κόκκινα μπλουζάκια «λακόστ».

Παρέα του ο Γιώργος, ο γιατρός, ο επονομαζόμενος και «ταχυδρόμος» από τα πολλά φακελάκια. Χειρουργεί με συγκεκριμένα υλικά και γράφει κατ’ αποκλειστικότητα φάρμακα μόνο δυο εταιρειών…Μαζί τους και ο Θόδωρος, γιατρός του ΙΚΑ, στο οποίο πήγαινε για να τροφοδοτεί την πελατεία του ιδιωτικού του. Εννοείται πως στο ιατρείο του δεν έκοβε ποτέ αποδείξεις. Οι φαρμακευτικές του είχαν φτιάξει το εξοχικό, τον πήγαιναν ταξίδια «για συνέδρια στο εξωτερικό», μέχρι και λάστιχα στο αυτοκίνητο του άλλαζαν.

Παρέα τους και ο Κυριάκος, ο εφοριακός που, τα τελευταία δέκα χρόνια –τα τέσσερα ήταν στο ΣΔΟΕ- δεν είχε διαπιστώσει ποτέ του παράβαση τα τελευταία 6 χρόνια… Λένε ότι έχει πάρει διαμέρισμα στο Κατάρ και έχει περάσει τουλάχιστον δύο καλοκαίρια διακοπών εκεί που χτύπησε το τσουνάμι.

Από την παρέα δεν λείπει και ο Βασίλης, λιμενικός. Πρώτος ταβλαδόρος στο λιμεναρχείο. Συχνά πυκνά διοργανώνει αγώνες –πάντα εν ώρα υπηρεσίας- με τους διπλανούς, τους τελωνειακούς.

Εδώ και εκεί γυρίζει και ο Πέτρος, μέχρι προχτές μηχανοδηγός του ΟΣΕ. Ανάθεμα κι αν είχε οδηγήσει τραίνο εδώ και δεκαπέντε χρόνια που «εκσυγχρόνιζαν τη γραμμή» και όταν την έφτιαξαν σταμάτησαν δια παντός την κυκλοφορία της γραμμής. Τώρα μετατάχθηκε σε γραφείο νομιμοποίησης αλλοδαπών, ενώ παράλληλα είναι και διευθυντής σε έντυπο!

Να και ο Μηνάς, μαζί με τον ξάδερφό του τον δασολόγο που τάχει κονομήσει από τους αποχαρακτηρισμούς. Ο Μηνάς έχει ξεχάσει πότε έκοψε το τελευταίο του τιμολόγιο.

Ο Ορέστης, ο άλλος ξάδερφος δίπλα του που βαριέται και κοιτάζει στο πλήθος μπας και συναντήσει τη ματιά καμιάς γκόμενας είναι για χρόνια πολλά επιδοτούμενος αγρότης που δεν ξέρει ακριβώς πού βρίσκονται τα κτήματά του.

Όλοι, μαζί με άλλους τόσους, σηκώνουν τα χεριά ψηλά και με σφιγμένες τις γροθιές βροντοφώναξαν: «Κάτω τα χεριά από τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !

«Ο Θανάσης, με το τριμμένο μπλουζάκι και το τζιν πενταετίας, αδελφικός μου φίλος, άνεργος οικοδόμος με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια: «Ρε, Νίκο, εμείς εδώ τι κάνουμε;»Έλα, ντε! Βρε, μήπως τελικά “μαζί τα φάγαμε;”

Το κάτωθι ο zaelias ξέρει ποίος το έγραψε και είναι απλό και κατανοητό…

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….
Αφού κανένας από τους επίσημους  φορείς  δεν βγαίνει επί τέλους  να πει την πολυπόθητη αλήθεια στον ελληνικό λαό αποφάσισα  να το κάνω εγώ.
Ξέρετε η αλήθεια στα οικονομικά δεν είναι ούτε θέσφατο, ούτε κρυφή γνώση, φυλαγμένη για τους  εκλεκτούς, ούτε όλες αυτές οι βλακείες  που ακούγονται τριγύρω από τα πιο επίσημα -δυστυχώς- χείλη της χώρας.
Απλά ανοίγεις  τον Προϋπολογισμό – είναι στο ιντερνέτ- και βλέπεις τα νούμερα.
Πάμε λοιπόν:
Αλήθεια Νο 1
Εισπράττουμε περί τα 40 δις ευρώ το χρόνο και ξοδεύουμε περί τα 60.
Κατ’ αναλογία  είναι  σαν να βγάζω  1.000 ευρώ το μόνα και να χαλάω  1.500.
Αλήθεια Νο 2
Χρωστάμε περί τα 360 δις ευρώ με έσοδα 40 δις όπως προείπα.
Κατ’ αναλογία  είναι  σαν να βγάζω  12.000 ευρώ το χρόνο και να χρωστάω  108.000.
Αλήθεια Νο 3
Μόνο οι ετήσιοι τόκοι για τα δάνεια που έχουμε  ήδη  πάρει (και φάει  εννοείται) είναι χοντρικά  20 δις.
Κατ’ αναλογία  είναι  σαν να βγάζω  1.000 ευρώ το μόνα και για τόκους  στεγαστικού  δανείου (χωρίς το κεφάλαιο) να δίνω περί τα 500 ευρώ.
Αλήθεια Νο 4
Για να λειτουργούμε κανονικά  σαν χώρα, πρέπει  κάθε  χρόνο να βρίσκουμε τα κάτωθι  ποσά:
1. 20 δις που είναι τα -παραπάνω- έξοδα μας (έλλειμμα)
2. 20 δις που είναι οι τόκοι των δανείων.
3. 40 δις που είναι  χοντρικά και το κεφάλαιο των δανείων.
Σύνολο 80 δις.
Αναλογικά είναι σαν να βγάζω  12.000 ευρώ το χρόνο και για να διατηρούμαι στη ζωή  (και εκτός  φυλακής) να πρέπει να βρίσκω ακόμη 24.000 κάθε  χρόνο.

Ανακεφαλαίωση:
1. Είμαι  ένας εργαζόμενος που βγάζω  1.000 ευρώ το μόνα.
2. Οι προσωπικές μου ανάγκες  είναι  περίπου  1.500 ευρώ το μόνα.
3. Τα δάνεια μου ανέρχονται  σε  1.500 ευρώ το μόνα.
4. Μου λείπουν δηλαδή  2.000 ευρώ κάθε μόνα και χρωστάω  ακόμη 108.000.
5. Με βλέπετε να κρατάω το σπίτι μου για πολύ καιρό ακόμα;
Με έσοδα 1.000 και έξοδα  3.000 το μόνα η μόνη επιλογή  μου όταν να καλύπτω το διχίλιαρο με νέο  δανεισμό. Μέχρι τώρα οι τράπεζες με κάλυπταν. Από δω και πέρα  σταματάει η χρηματοδότηση οπότε ας  εξετάσουμε  τις  επιλογές που έχω  ως  εργαζόμενος, οι οποίες είναι  βασικά  τέσσερις:
Επιλογή Νο 1
Να βρω 2η και 3η δουλειά  αυξάνοντας τα έσοδα του. (ανάπτυξη)
Επιλογή Νο 2
Να περικόψω τις ανάγκες μου και να μειώσω τα έξοδα  μου.
(περικοπές)
Επιλογή Νο 3
Να διαπραγματευτώ με την τράπεζα  το δάνειο μου με επέκταση
και μείωσή των δόσεων. (αναδιάρθρωση)
Επιλογή Νο 4
Να πουλήσω  κομμάτι  της  περιουσίας  μου για να ξεχρεώσω μέρος  του δανείου. (ιδιωτικοποιήσεις)
Βασικά  μπορώ να χρησιμοποιήσω από μια έως  και τέσσερις  επιλογές, όσο περισσότερες τόσο

πιο γρήγορα θα ξεμπλέξω απ’ όλα αυτά.

Σε αυτό το σημείο  αξίζει  να δούμε τις  συμβουλές  των κομμάτων στον εργαζόμενο της ιστορίας μας.
ΠΑΣΟΚ : Ο εργαζόμενος δεν χρειάζεται να βρει δεύτερη δουλειά, πρέπει να περικόψει 100 ευρώ από τα έξοδα του και να αναδιαρθρώσει το χρέος του. Δυστυχώς  μάλλον  θα αναγκαστεί να πουλήσεις και κάτι.
ΝΔ : Ο εργαζόμενος  χρειάζεται και 2η δουλειά  ως ημιαπασχόληση, αναδιάρθρωση  χρέους  και πώληση  περιουσίας χωρίς καμιά περικοπή  εξόδων.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ : Ο εργαζόμενος  πρέπει  να δουλεύει λιγότερο στην 1η δουλειά που έχει, να αυξήσει τα έξοδα του, να μην πουλήσει  τίποτα και να πιστολίσει  την τράπεζα.
Τα συμπεράσματα  δικά σας  αλλά  τουλάχιστον  ας πούμε την αλήθεια.
Μια που έρχονται  εκλογές, πολύ σύντομα  μάλλον, ας  απαντήσουμε  μερικές  ερωτήσεις  που όλοι έχουν και θα κληθούν να απαντήσουμε  σύντομα  στις  ΚΑΛΠΕΣ. Εξάλλου είναι  πράγματα που θα ακούμε όλη μέρα  στα  κανάλια.
Πάμε:
Ερώτηση Νο 1
Τι είναι  επιτέλους  αυτό το ΑΕΠ και γιατί  παίζει  τόσο  σημαντικό ρόλο; Έχει καμία  σχέση  με τα έσοδα;
Απάντηση:
Το ΑΕΠ είναι στην  ουσία ο τζίρος που κάνει η οικονομία σε  ένα  χρόνο. Τα έσοδα  είναι  τα καθαρά  κέρδη που μένουν από τον τζίρο αυτό. Σύμφωνα με την ΕΕ η Ελλάδα  μαζεύει λιγότερα έσοδα  σε  ποσοστό  6% του ΑΕΠ σε  σχέση με τον μέσο όρο της  ΕΕ, δηλαδή περίπου 14 δις.
Γι’ αυτό μιλάνε όλοι για διαλυμένο φοροεισπρακτικό  μηχανισμό, γι’ αυτό τα έχουν πάρει οι ξένοι μαζί  ΜΑΣ.
Ερώτηση Νο 2
Θα πάψουν οι φόροι αν στην κυβέρνηση  βγει ο Σαμαράς ή κάποια  άλλη  συγκυβέρνησις;
Απάντηση:
Όχι, κυρίως γιατί θα το απαιτήσουν  οι ξένοι. Θα πουν μαζέψτε πρώτα τα 14 δις. που είπαμε παραπάνω και μετά το συζητάμε. Στην καλύτερη θα υπογραφεί ένα μνημόνιο που μακροπρόθεσμα και υπό προϋποθέσεις  θα ρίχνει το ΦΠΑ και τους  υπολοίπους φόρους (σε 2-3 χρόνια και αν μαζευτούν τα έσοδα).
Ερώτηση Νο 3
Υπάρχει περίπτωση με οποιαδήποτε κυβέρνηση να βγούμε από το μνημόνιο;
Απάντηση:
Όχι, ούτε κυβέρνηση  ΚΚΕ δεν θα μας έβγαζε απ’ αυτό γιατί  μνημόνιο πέρα από μέτρα  σημαίνει και δάνειο. Χωρίς μνημόνιο δεν έχει λεφτά από πουθενά αλλού και πάμε στην δραχμή. Και κανένας  πολιτικός  σήμερα  δεν έχει τα κότσια να πάει  στη  δραχμή.
Ερώτηση Νο 4
Πρέπει να πιστέψω  κάποιον  πολιτικό που θα μου υποσχεθεί  αυξήσεις (συντάξεων κλπ) πριν τις εκλογές;
Απάντηση:
Όχι, συνεχίζουμε να τρώμε 20 δις περισσότερα από αυτά που βγάζουμε κάθε χρόνο, η επόμενη αύξηση  γενικώς θα έρθει όταν το ποσό αυτό μηδενιστεί και γίνουμε  ανεξάρτητοι  (υπολογίστε σε  τουλάχιστον  6 με 8 χρόνια).
Ερώτηση Νο 5
Τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε;

Απάντηση:

Έχει απαντηθεί στο  δεύτερο μέρος. Το σημαντικότερο είναι να διαλυθεί ο κομματισμός και αυτό είναι το δυσκολότερο. Κυρίως γιατί δεν το θέλει ο απλός  πολίτης. Οι περισσότεροι είναι  ταγμένοι σε κόμματα και αυτό δύσκολα  αλλάζει.
Ερώτηση Νο 6
Θα σωθούμε  τελικά;
Απάντηση:
Πολύ δύσκολο, κυρίως γιατί δεν θέλουμε. Τον κομματισμό, την διαπλοκή και όλα τα κακά της μοίρας μας δεν μπορούν να τα αλλάξουν οι Ευρωπαίοι, πρέπει να τα αλλάξει ο ίδιος ο λαός και δεν δείχνει να έχει διάθεση γι’ αυτό.
Ερώτηση Νο 7
Δηλαδή τι θα γίνει με εμάς;
Απάντηση:
Θα γίνουμε οι περιθωριακού της  Ευρώπης, κάτι  σαν την τσιγγάνικη  συνοικία έξω από την πόλη.
Η ζωή  αυτών που »προνόησαν» τα τελευταία  30 χρόνια θα σωθεί, οι υπόλοιποι θα αργοπεθαίνουν.
Μεγάλο μέρος  κυρίως των νέων θα φύγει από την χώρα.
Μαζί τους  και η πολιτική  τάξη που μας  έφερε  εδώ, εξαιτίας της  οργής  των ανθρώπων, που κατά τα άλλα την στήριξαν  35 χρόνια.
Επίλογος
Φωνή λαού οργή  θεού. Οι πολίτες  επέλεξαν την διαπλοκή  και την διαφθορά  που έστησε  ο αείμνηστος  Ανδρέας , βασίστηκε στα δανεικά  και τελικά  κατέρρευσε.
Και λέω την επέλεξε  πρακτικά, στις  ΚΑΛΠΕΣ  δηλαδή, τα μετέπειτα  κλάματα, οι πορείες, οι απεργίες κλπ δεν έχουν καμία  σημασία.
Η μελλοντικό πολιτικό τάξη, για να επιβιώσει, δεν θα έχει  καμία  σχέση  με την σημερινή.
Και αυτό με έναν  φωτισμένο  ηγέτη  πρέπει να πείσει την Ευρώπη από την αρχή ότι είμαστε  άξιοι να γίνουμε  μέλη  της  ξανά.
Τότε θα αρχίσει  ο επόμενος  ανοδικός  κύκλος  της  χώρας.
Μέχρι τότε βολευτείτε  με τον Γιωργάκη  και τον Αντωνάκη.

Macrobearist:…κάνα μέσον ρε παιδιά….δηλαδή όσοι δεν είχαν μέσον δεν πρέπει να πάρουν κάτι;…μόνο κλωτσιές;….άδικο δεν είναι;

το άρθρο ανάλυση-πρόταση,τα λέει καλά και βέβαια μη νομίσει κανείς ότι στην πλατεία Έλλην- Ταχρίρ τα πρόσωπα που αναφέρει είναι υπαρκτά
Έτσι απλά μια έννοια δίνει που σκιαγραφεί το ποίοι είναι εκεί και μουτζώνουν και δίνει την ουσία το ποίοι θα έπρεπε να είναι στην πλατεία
Στην Έλλην -Ταχρίρ ,όμως εγώ έκανα στατιστική και ξέρω ποίοι είναι εκεί,γιατί περνάω καμιά βόλτα, μετά την βόλτα μου στο αλλού και περνάω ευχάριστα στο πανηγύρι,α να σας αναφέρω ότι στο πανηγύρι της γειτονιάς μου του Αγ.Πνεύματος τους  μισούς  πάγκους τους είχαν λαθρομετανάστες.Στο πανηγύρι  Έλλην-Ταχρίρ ακόμη στους πάγκους κάθονται ακτιβιστές .
Σας αναφέρω ότι στην Έλλην -Ταχρίρ ,υπάρχει περίπτερο αστέγων οι οποίοι θα βοηθηθούν από την συνέλευση της πλατείας να οργανωθούν και δικηγόρος για να συγκροτηθούν σε αίτημα…ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ STOP CARTEL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΙΔΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ
Το άρθρο αυτό  έχει καλή απόδοση για το μπλέξιμο των μπουτιών μας και τα νούμερα απλά κατανοητά και γνωστά πια
Το τριήμερο του ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ μέτρησα τον κόσμο στην Έλλην-Ταχρίρ και ήταν ο μισός από την προηγούμενη Κυριακή
Άραγε οι άνεργοι και οι άστεγοι πάνε ακόμη διακοπές;
Ο αναμάρτητος αβόλευτος πρώτος τον λίθο βαλέτω και αυτόν τον λίθο  να μην τον πετάει όπως τον πετούσαν στην ταινία «ένας προφήτης μα τι προφήτης»,με την σκηνή του λιθοβολισμού

http://www.youtube.com/watch?v=SYkbqzWVHZI&feature=related

Ο άστεγος είναι αλυσοδεμένος και τα πρόσωπα με τις  μάσκες (γυναίκες που το παίζουν άντρες) είναι οι ανωτέρω αναφερθέντες από την Λασκαρίνα,(δημόσιοι και μη),για τον ψηλό που απαγγέλει κατηγορίες βάλτε εσείς όποιον γουστάρετε…..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ…ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω….η αλήθεια ενοχλεί…”

  1. Forexakis said

    Εγώ θα τον ρίξω τον πρώτο λίθο. Μάλλον θα φέρω καταπέλτες να ρίχνουν κοτρώνες….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: