Easy Access

Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται

Posted by macrobearist στο Αύγουστος 10, 2011

………………………………………………………………………..ΤΟ ΚΟΛΟΒΟ ΚΥΜΑ………………………………………………………………………………….

Στην ερώτηση,αν το ευρώ  θα κόψει χρήμα,απαντάω ότι πρέπει να πάρει την άδεια από το $,και αυτό το υποστηρίζω εδώ και χρόνια από το 2005.Σε αυτή την άποψη κολλάω την Κίνα η οποία πρέπει να δώσει την άδεια να πάει το ευρώ πάνω από το 1,50.

Η Γερμανία φοβάται τον πληθωρισμό και η Αμερική τον επιθυμεί.Ρίχνω χρήμα στην αγορά σημαίνει ανεβάζω τον πληθωρισμό,ρίχνω το $,και ανεβαίνουν τα εμπορεύματα και οι πεινασμένοι φωνασκούν και η Κίνα αγοράζει ακριβότερα εμπορεύματα,χτυπάω και κάνα πολεμάκο για να βαστώ την τιμή του πετρελαίου.Προσπαθώ και τα ρυθμίζω όπως μπορώ και αν μου φύγει λιγάκι το ξανά μαζεύω το πράγμα.Η Ιαπωνία όμως δεν μαζεύεται και να τα κολοβά,που θα μας πάνε για κόλλυβα.

Χρήμα κόβει το $,και όποιος θέλει ας πάει από εκεί να πάρει λεφτά και να καλύψει τις ανάγκες του,και να μην ξεχνάει ότι το νέο αφεντικό μπήκε μετά την νίκη του στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και την συμφωνία του bretton woods,και το $ αντικρίζεται στον χρυσό και πάνω στο $,αντικρίζονταν όλα τα άλλα νομίσματα,μέχρι το διαζύγιο του $ από τον χρυσό το 1971 και μετά από αυτό η φωτοτυπία του $,αντικρίζεται στο πιστεύω τον χρηστών του.

Η έννοια αφεντικό είναι πρωταρχικός παράγοντας στο σύστημα που ζούμε και αν αφεντικά έχουν μόνο οι σκύλοι,τότε δεν θα έλεγα ότι είμαστε σκύλοι,αλλά άνθρωποι που έχουμε αφεντικά εκλεγμένα και πάντα κάποιοι προσπαθούν να γίνουν αφεντικά για ιδίων όφελος.

Η φωτοτυπία που αναφέρω πιο πάνω,έφερε την πρώτη πτώχευση συστήματος,αυτή του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού,του ανατολικού μπλοκ η υπαρκτού σοσιαλισμού,και ο φόβος του κοσμάκη που θα του έπαιρναν τα σπίτια οι κομμουνιστές εξαφανίστηκε,αφού η φωτοτυπία του έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσει σπίτι,τουτου,και άλλα καταναλωτικά αγαθά,οπότε δεν χρειάσθηκε τα κομμούνια για να του πάρουν την καλύβα και να του φτιάξουν τσιμεντένιο κουτί.

Το τσιμεντένιο κουτί και τον κουβά με ρόδες του τον έδωσε η φωτοτυπία,η οποία έφτασε στα χέρια της Κίτρινης φυλής και κάθε πίεση για πτώχευση του συστήματος του  $,φέρνει πονοκέφαλο στους κατέχοντες αποθέματα $. Να σαν κάποιος να έχει ανέβει στην ταράτσα και να προσποιείται ότι θα αυτοκτονήσει και από κάτω οι άλλοι,να τον παρακαλούν να μην το κάνει,λέγοντας του,τι ωραία που είναι να μας καβαλάς και που θα βρεις άλλους μ………,και τα τοιαύτα……

Επίσης το ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να διωχθεί από το ευρώ και να πάει στην δραχμή,ισχύει βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει,αλλά όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πιέσουν ή να το παίξουμε μ.κ.ο ή α.μ.ε.α και να την κάνουμε με ψιλά πηδηματάκια και το $,2 θάλασσες δρόμο.(για ρούβλι ή γουάν δεν μας βλέπω)

Π.χ κούρεμα μεγάλο δεν κάνουμε,αλλά οι μετοχές κουρεύονται αλλά «σκίν χέντ»,και οι αποτιμήσεις τείνουν να συναντήσουν τον κλάδο των ταξί,και σειρά παίρνουν τα επόμενα περιουσιακά στοιχεία των κατεχόντων του εικονικού πλούτου και η μπάλα θα φτάσει στις τιμές της γης και θα γειωθούμε στα χαρακώματα.

Ένας ιδιοκτήτης ταξί που δεν έπαιξε χρηματιστήριο καθόλου,τελικά κέρδισε ή έχασε;(ο Ο.Π.Α.Π ντάγκα ντούγκα στον κουβά)

Επαναλαμβάνω οι συμφωνίες δημιουργούνται για να χαλάσουν και τα διαζύγια θα δίνουν και θα παίρνουν και κοίτα πίσω στην ιστορία και θα δεις ότι οι γάμοι δεν πέρασαν τα ανάλογα 7 χρόνια για να δέσουν και να πεθάνουν μαζί.

Οι αγορές ως τώρα νικούν τις κεντρικές τράπεζες,όπως αποδεικνύεται από την μετάδοση της κρίσης σε χονδρές  χώρες,που δεν μπορούν να κρυφτούν πια πίσω από τις λιγνές  και τα χρηματοοικονομικά κέντρα αδυνατίσματος δουλεύουν στο φούλ.

Πατάτα λοιπόν ο εικονικός πλούτος,που στηρίζεται στο πίστευε και μη ερεύνα.Όμως έτσι νίκησε το αντίπαλο δέος.Να ξέρεις εμάς τα αφεντικά μας αγαπάνε και τους άλλους θέλανε να απαυτώσουν,μόνο.

http://www.youtube.com/watch?v=IbqkiJrxbCI

Μπας και θυμάστε εκείνο το Ευρωπαϊκό σύνταγμα που δεν πέρασε από τα δημοψηφίσματα της Γαλλίας και άλλων,αλλά εδώ οι σοφοί μας το ψήφισαν στο κύων-βούλιο,θυμάστε τι έλεγε το απορριφθέν σύνταγμα;

Δεν θέλατε φιλελεύθερο Σύνταγμα;πληρώστε !

Το κάτωθι λινκ έχει την μεταρρύθμιση του και σημαντικό ρόλο παίζουν οι ημερομηνίες.

http://c2.rethymno.gr/files/6/3170/11._marias_notis.pdf?rnd=1295866345

Πλατεία Συντάγματος έχουμε μόνο εμείς, η δε Ευρώπη πρόκειται να αποκτήσει……άμα πηγαίνεις πλατεία και δεν κάθεσαι σπίτι,να ξέρεις τα νέα τσιπάκια χωρούν και τις κατσαρίδες που βγαίνουν από τους υπονόμους….βλέπε Αγγλία….

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη μπήκε σε πόλεμο,μέσω της Λιβύης και άμα η Γαλλία ντουφεκάει,τότε η Ευρώπη πολεμάει.

Άμα η κρίση χρέους έπιασε και το αφεντικό,τότε αυτό μας δείχνει,ότι αυτή η κρίση έχει ράμματα για την γούνα όλων,και οι εξεγέρσεις,που ξεκινάνε από τον Αραβικό κόσμο,θα επεκταθούν στις ανεπτυγμένες οικονομίες και κει θα φανεί η αντοχή του συστήματος.

Παλιά οι συνήθεις διαδηλωτές που έκαναν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας και φώναζαν ενάντια στην καταπίεση των ζώων,δεν τους βλέπω ακόμη να περιπατούν και να φωνάζουν για την απελευθέρωση των Αράβων από τους όμορους Σοσιαλιστές.

Πριν εμφανιστούν «οι αγανακτισμένοι»,έγραψα ότι η εξέγερση των Αράβων θα επεκταθεί στον ανεπτυγμένο κόσμο και βλέπουμε στην Αγγλία τα τσιπάκια να προβάλουν στις οθόνες τους ταραξίες και να τους  απειλούν,ότι θα τους κόψουν το επίδομα πείνας των 300 ευρώ τον μήνα και τις άλλες παροχές πείνας,στέγαση κ.λ.π….σε συνέχεια πρόσθεσε,να σε είχαν στο μάτι οι αρχές και να πρόβαλαν την εικόνα σου μέσα στις φασαρίες και άντε να αποδείξεις ότι  ήσουν με την γκόμενα στο σπίτι…και η κάρτα του πολίτη προ των πυλών.

Μου θυμίζουν τα επεισόδια στην Αγγλία κάτι ταινίες με μεταλλαγμένους και ρομπότ μπάτσους.

Για δες τους Εβραίους που τα πήραν και αυτοί στο κρανίο και το παίζουν όμοροι με τους γείτονες τους.

Να ξέρετε ότι τα απέξω δάνεια έχουν τους ντόπιους αντιπροσώπους στο σύστημα εξουσίας της χώρας και θα έλεγα όταν κόντευαν να λήξουν τα παλιά από το 21,έφτανε και το τέλος της Βασιλείας για να αλλάξουμε τελικά δανειοδότη και εξουσία ανάλογη.

Η μαρκετιά η περυσινή ήταν το κραχάκι που συνέβη πρώτα στην Κίνα,τον Αύγουστο του 2009 και μετά στην δύση το μάζεψαν και το σήκωσαν και φέτος τον Αύγουστο η Φουκοσίμα τα τίναξε όλα στον αέρα.Το κολοβό προέκυψε στα διαγράμματα DAX,DJI,S&P,FTSE100,φέτος.

Στις χώρες αυτές από τον πάτο του Μαρτίου του 2009,έχουμε μέχρι την Φουκοσίμα,2 χρόνια και το γεγονός είναι η καταστροφή στην Ιαπωνία,η οποία θα πρέπει να κοιτάξει τα εσώτερα της. Αυτός είναι ο άγνωστος χ,ο οποίος ανατρέπει προς το παρόν τα συμφωνηθέντα προγράμματα στήριξης και δημιουργεί τρύπα στο σύστημα στήριξης και έτσι τώρα θα πρέπει να κοστολογηθεί η ζημιά της Ιαπωνίας και ο νικητής είναι η φύση και ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ του πλανήτη.

Θα απορούσα , αν μετριέται μια τέτοια χαοτική ζημιά,και έτσι ότι και να ανακοινώσουν θα το πετάξω στο κάλαθο και θα περιμένω μετά από χρόνια να βγουν τα πραγματικά μετρήματα.

Τώρα όμως στην κολοβή κορυφή θα το προσθέσω σαν γεγονός και θα υπενθυμίσω ότι προβλέψαμε την ανατροπή του οικονομικού κύκλου εξαιτίας μιας φυσικής καταστροφής τον Μάιο του 2010.

Οι εξεγέρσεις του Αραβικού κόσμου δεν είναι για μας άγνωστος χ, γιατί από το 2005 και τις φασαρίες στην  Γαλλίας τότε  περιμέναμε ότι όταν θα αλλάξει ο οικονομικός κύκλος και άλλαξε το 2007,εξεγέρσεις.

Έτυχε να λείψω και να επιστρέψω πριν 4 μέρες και σήμερα 17/09,θα συνεχίσω αναφέροντας την επίθεση στην Ισραηλινή πρεσβεία στην Αίγυπτο και θα την προσθέσω σε αυτό που έχουμε αναφέρει δηλαδή ότι θα προσπαθήσουν τις εξεγέρσεις να τις κάνουν εξωτερικό πόλεμο και μην σαν πάνε βόλτα τα αντισιωνιστικά σας αισθήματα,σαν αυτούς που κυνηγούν το μαύρο, ενώ θα έπρεπε να κυνηγούν το λευκό που έφερε το μαύρο,σαν τον Νορβηγό μάρτυρα.

Το κάτωθι λινκ το βάζω,γιατί αναφέρει την αγορά των Ελληνικών μακροχρόνιων ομολόγων,πέρυσι το 2010 με υποτίμηση της τάξης του 40%,που είχαμε επισημάνει στο μέτρημα για το κούρεμα του Ελληνικού χρέους,και την συνδέει με τα πετρελαϊκά συμφέροντα του Αιγαίου.Την άλλη πληροφόρηση την ξέρετε από τα έγκυρα μου, μου,ε;!

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/2011/07/26/epimenoume-apo-tin-proti-stigmi-piso-apo-tin-epithesi-sti-norvigia-iparchi-krimmeno-ena-efialtiko-mistiko/

…από που ψωνίζεις παίζει ρόλο και αυτό χαρακτηρίζει τι «ψώνιο» είσαι και αν σε ψωνίζουν…..

Μιας και όλη η εξέλιξη μυρίζει μπαρούτι,θα φέρω μερικά παραδείγματα και θα το ορίσω σαν το «επίπεδο επιβίωσης»,που φτάνει στον κάθε ένα ,ανάλογα με τις οικονομικές αντοχές του.

Παράδειγμα:Είμαι Σέρβος και είμαι στο κόμμα και δημόσιος υπάλληλος και πέφτει το καθεστώς στην Ανατολική Ευρώπη και κάνω και κάτι τις και κονομάω και φτιάχνω μία βίλα στον ανάλογο «πανόραμα» και καβατζώνω και λίγο χρυσό και ξένο συνάλλαγμα και έρχεται το κόσοβο και οι μπόμπες πέφτουν στο ανάλογο «πανόραμα» και πάει η βίλα και είμαι στα χαρακώματα και πολεμάω….

Ερώτηση:έχω επιζήσει για να κλάψω την κατεστραμμένη βίλα,έχει σκοτωθεί κανείς από τα μέλη της οικογένειας μου,έχει σκοτωθεί κάποιος προσφιλής συγγενής,έχω δώσει από τα κινητά πλούτη μου για να αγοράσω επιβίωση,η γκόμενα ζει,μπας και η γκόμενα τα έφτιαξε με κάνα Νατοϊκό;;;;;;;;

Εγώ πάντως γνώρισα ένα Σέρβο όμορφο που το έπαιζε ζιγκολό στην Σαντορίνη για να επιβιώσει και ένα Σέρβο ξυπόλητο στην Ιερά οδό να μας αναφέρει ότι ήρθε περπατώντας από την Σερβία και ζήταγε φαγί και δουλειά,ο ομόθρησκος…..

….2μετρες Σέρβες στους γνωστούς οίκους δεν ξέρω αν υπήρχαν, γιατί δεν επισκέπτομαι τέτοιους οίκους και αν έχει από κει πληροφόρηση κάποιος, ας μου το πει.

Να πω για το παράδειγμα του Ιρακινού που ήταν κολλητός του Σαντάμ η απλός στο κόμμα κλπ;

Παράδειγμα:Είμαι Έλλην κάτοικος Μικράς Ασίας,και οι Γραικοί έχουν ξεκινήσει Επανάσταση και είμαι έμπορος και κάνω νταλαβέρι με τις ομόθρησκες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και εξάγω και στην δύση και τα χρόνια περνάνε και οι δουλειές μεγαλώνουν και συνεχίζω με αντιπροσωπεία στην Ρωσία και ο πόλεμος Ελλάδας -Τουρκίας συνεχίζεται και μεταφέρω την οικογένεια στην Ρωσία και  έρχεται ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος και καβατζώνω χρυσό και σκάει η επανάσταση στην Ρωσία και με βουτάνε και με διώχνουν κλοτσηδόν και γυρνάω πίσω στα μέρη μου στην Μικρά Ασία και σκάνε οι ξυπόλητοι με τις φουστανέλες και τα τσαρούχια να με απελευθερώσουν και η καταστροφή απερίγραπτη και φεύγω  και συνωστίζομαι στο λιμάνι, όπως διδάσκουν τα νέα βιβλία της Ιστορίας και περιμένω κάποιο καράβι να με φορτώσει και να βρεθώ στην δυτική Ελλάδα, τσίτσιδη πια.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6

…ξέρετε πόσες τέτοιες αξίες χάθηκαν και βάλε τα ακίνητα που ήταν διπλάσια των Εκάλεων  σε έκταση τουλάχιστον….και κανείς από εκείνους στας Ρωσίας ήρθε με αποδεικτικά πίσω αλλά μόνο με το διαβατήριο η έχασε την ζωή του,γιατί τα κομμούνια έσφαξαν αρκετά καπιτάλια και του πήραν την περιουσία.

Αφού έγινε της Τυνησίας και μετά της Αιγύπτου και ξεκίναγε της Λιβύης,τότε ο εκεί αρχηγός ο «Καντα-ιφις»,είπε την πιο σωστή πρόβλεψη:αυτό που ξεκίνησε είναι σαν την Οκτωβριανή επανάσταση,αλλά εσάς δεν σας θυμίζει το Οκτωβριανή γιατί δεν έχει κομμούνια -μπολσεβίκους vs καπιτάλια-αυτοκράτορες,αλλά το επανάσταση σας το ονόμασαν «Αραβική άνοιξη»,να κάτι σαν την Αραβική πίτα και σας περνάει ξυστά από το μυαλό.

….και αυτή η «άνοιξη» ξεκίνησε χειμώνα και θα τον ονόμαζα πιο σωστά Αραβικό χειμώνα,από τις ντόπιες εργατικές οργανώσεις…

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%A4%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1_(%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7_2010-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82_2011)

…μετά την κλανιά bernaki στα τέλη του 2010,έκλασε η φύση στις αρχές του 2011 και είχαμε πυρηνικό χειμώνα στην Ιαπωνία,και έτσι τα κλάσαμε γενικώς,και το σχέδιο στήριξης των τιμών χέστηκε και άρχισε να βρωμάει και μένα άρχισε να μου βρωμάει μπαρούτι και ήταν πάνω στην σύνοδο των Ευρωπαίων για την Ελλάδα και παράταση στην παράταση των αποφάσεων,γεννήθηκαν κάθε μορφής δικαιολογίες για να μην μπουν τα λεφτά στο τραπέζι και όλα λειψά γιατί,λίγοι ξέρουν ότι στα ντουλάπια υπάρχουν λείψανα και μόνο…

…και μόνο οι αριθμοί είναι τα μετρήσιμα στοιχεία και αυτοί είναι στην πραγματικότητα στοιχειά -φαντάσματα,ανύπαρκτα νούμερα στις οθόνες και δεν αντικρίζονται στο πραγματικό κόστος,αυτό της εργασίας,γιατί τόσο πλούτος και τόσοι πλούσιοι,πρώτοι φορά καταγράφονται στην Ιστορία,και αυτό το φαινόμενο δεν είναι παράγωγο της εργασίας,αλλά της κερδοσκοπίας στιλ ΟΠΑΠ!

Πρωταγωνιστές του Ευγένιου Σπαθάρη,η έννοια οικονομικός πόλεμος,είναι μια ποιητική αδεία ορολογία και το θα σε χαστουκίσω με δολάρια η με ευρώ και θα σε βομβαρδίσω με ρούβλια,είναι τόσο ανώδυνο,από το επώδυνο «οι μπόμπες πέφτουν σαν χαλάζι»,και ας μην δώσουμε τα εικονικά  χρέη και τότε θα δεις πως θα μάθεις την Ιστορία από το 21 και θα ξεχάσεις να παρακολουθείς 22 μαντράχαλους να κυνηγάνε ένα πετσί φουσκωμένο με αέρα και από την άλλη να κατηγορείς τα καπιτάλια και να τρέχεις στα μαγαζιά του ΟΠΑΠ.

Υ.Γ:αυτοί που δεν ανακάλυψαν την κρίση το 2007 και κανένα γραπτό η λογότυπο δεν υπάρχει πριν το 2007 δικό τους σαν απόδειξη της ανακάλυψης της επερχόμενης κρίσης και σας τους μοστράρουν στις οθόνες σαν προφεσέρους,αυτοί έχουν ανακαλύψει την κρίση μεταχρονολογημένα και μέχρι να καταλάβουν αυτό που γράφω και φωνάζω από τον Μάιο του 2010,ότι δηλαδή έρχεται πόλεμος θα βρεθείτε ξαφνικά στα χαρακώματα μαζί τους και τότε σας παρακαλώ,παραδώστε τους στους εχθρούς να γλιτώσουμε,και μετά θα παραδώσω εγώ εσάς στην λήθη.

Λαός που ξεχνάει την Ιστορία του χάνει την Ελευθερία του…εκτός και δεν είστε εκείνος ο λαός με Ιστορία,αλλά παρατρεχάμενοι λαθραίοι των τότε συνόρων!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: