Easy Access

Υιέ,υιέ και θυγατέρα….

Posted by macrobearist στο Φεβρουαρίου 29, 2012

……………………………………………………………………………………………Σύνοψις……………………………………………………………………………………………………………………

Θα ήθελα να αφιερώσω το γνωστό τραγούδι στα πιο πάνω πρόσωπα:Οι αρχόντοι  είναι εμπόροι  του πολέμου,στην λάσπη των πληροφοριών.Πες,πες το παραμύθι σου,πέφτεις μέσα και το πιστεύεις…..

http://www.youtube.com/watch?v=7GgkDjf96Bw

Τώρα πια η πληροφορία του κραχ,είναι γεγονός και αποδεικνύεται χρυσός και η τσέπη άδεια……

Συνοψίζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν  από το 2007  ως τώρα ,βλέπουμε ότι το κραχ,επικεντρώθηκε σε μια μικρή χώρα,την Ελλάδα και πίσω από αυτήν κρύβεται όλος ο πλανήτης.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%82

http://www.goldenmag.gr/archives/27190

http://www.youtube.com/watch?v=thctHwr5z4U

http://sarantakos.wordpress.com/2010/10/20/tragos/

Ο μελλοντικός αποδιοπομπαίος τράγος,δεν θα εξαφανίσει τα κακά του καπιταλιστικού συστήματος γιατί δεν έχει καπιταλισμό!

Για να έχεις καπιταλισμό θα πρέπει να έχεις περάσει από βιομηχανική επανάσταση,αλλιώς είσαι κακέκτυπο η δεν είσαι καθόλου και είσαι κάτι το ιδιαίτερο,που εξηγείται μόνο αν εντρυφήσεις μέσα την ιστορία του τόπου και κατανοήσεις την νοοτροπία του λαού.

….και τότε θα καταλάβεις,ότι αφού αυτός ο λαός πριν 600 χρόνια  έχασε τον ρου της ιστορίας,κατάφερε μέσα σε 200 χρόνια,να βρίσκεται στο επίκεντρο της,αυτή την εποχή σαν κακό παράδειγμα,αλλά με το καλύτερο ως τώρα βιωτικό επίπεδο σε σχέση με τις πριν 200 χρόνια,προς ελευθερία ανάλογες χώρες…..

Έτσι φαίνεται αν έτσι νομίζετε!

….και αυτό που το βάζεις,δεν το βλέπεις;….το άμα,είναι παρελθόν και για τα σκουπίδια,το τώρα μετράει σου λέει η μεγάλη ακόμη δύναμη η Η.Π.Α και σου είπα,πρόσεξε μην τρέχεις στα νεκροταφεία και ανάβεις καντήλια,αλλά γίνε τυμβωρύχος να ανακαλύψεις χρυσό από τα παλιά….και τον μοναδικό χρυσό που βρίσκουν οι ξένοι τυμβωρύχοι είναι,το τι ήσουν παλιά και το τι θα γίνεις πια φαίνεται….και από τότε που ανακάλυψες τι ήσουν παλιά,ζεις με τα παραμύθια της γιαγιάς και του παππού και οι άλλοι γράφουν ιστορία….

…και την ιστορία που γράφεις,είναι κακή εκτύπωση,της οργάνωσης,των ελευθεριών,των δικαιωμάτων και του επιπέδου ζωής,που έχουν κατακτήσει,οι προηγμένοι λαοί και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν περάσει από βιομηχανική επανάσταση και συ που έδωσες τα φώτα κατάφερες να στρέψεις πάλι τα φώτα και πια φαίνεται ο κώλος σου…στην κοινωνία του δήθεν,ο εργάτης είναι δήθεν,ο διευθυντής είναι δήθεν,το αφεντικό είναι δήθεν,η δικαιοσύνη και τα επαγγέλματα της είναι δήθεν,η πολιτική και τα συναφή της είναι δήθεν,και οι δάσκαλοι της είναι δήθεν και οι καλλιτέχνες της είναι δήθεν και φαίνεται από το ότι επαναλαμβάνουν παλιά ακούσματα γιατί ακόμη δεν έχουν κατανοήσει την κρίση αυτή για να της αποδώσουν τα χαρακτηριστικά της,εκτός και ξεκινήσεις από τον ποιητή Σουρή.

Ο σημερινός πολιτισμός των προϊόντων αντικρίζεται στον πνευματικό πολιτισμό,και αν αυτός είναι παλιός, τότε χαρά σε αυτόν που τον έχει ακόμα και ακόμη ας τον έχουν δανειστεί άλλοι.Παράδειγμα φέρνω το προϊόν τουρισμού,που ξέφυγαν από την εφαρμογή του αρχέγονου και εφάρμοσαν τον νεωτερισμό του πλαστικού,του δήθεν και ανέραστου.Οι ιερείς του Πάνα,τα καμάκια έκαναν καλύτερη δουλειά….και όλες οι νύμφες Σελήνη….

…αλλά χέστο το θέμα νέο-Έλληνες και ας πάμε στα παγκόσμια θέματα και να δούμε τι κρύβεται πίσω από τα γεγονότα και τις φήμες,και τα σενάρια για το μέλλον….να πάρεις από πίσω τα σκατά του καπιταλισμού θα πέσεις σε κάνα βόθρο ….

Λοιπόν έχουμε κατοχυρώσει το σύνθημα κραχ και παράλληλα την έναρξη του Γ΄παγκόσμιου πολέμου ,από το 71 στο εμφανές 91 και αν τις μπόμπες δεν τις τρως εσύ στο κεφάλι και τις τρώνε άλλοι,τότε δεν παύει ο πόλεμος να έχει ξεκινήσει για τους άλλους και συ κάτσε στην σειρά γιατί θα έρθει η ώρα σου.Επίσης κατοχυρώσαμε το παραμύθι-όρος,οικονομικός πόλεμος σαν τραβεστί έννοια του πραγματικού πολέμου,που γίνεται με πιστόλια και πες τώρα ότι και συ είσαι συμμέτοχος,αφού οι φόροι και ο δανεισμός σου,πληρώνουν τους μισθοφόρους που κάνουν την επίθεση στους άλλους,που τρώνε μπόμπες από την έναρξη το 91.

Μπας κύριοι αφανείς επιτιθέμενοι,βλέπετε πια στον καθρέπτη,τον Μέγα Αλέξανδρο;;;

Κουίζ:ποίο νόμισμα ως τώρα κερδίζει τον πόλεμο;;;;

Ποίοι λαοί η  εξουσίες,χώρες,ήπειροι ,θάλασσες,πλανήτες και ζώα,κερδίζουν ως τώρα τον πόλεμο;;;;;

Ναι ως τώρα γιατί όταν τα μετράς από την μεριά ενός πολέμου με πιστόλια,τότε ας μου πει κάποιος, αν φαίνεται εμφανώς ο νικητής,που οι άλλοι θα κάνουν τις κότες μπροστά του.

Οι τάχα οικονομικά νικητές,που μας μοστράρουν δεν είναι τίποτα άλλο από πλούσιους,οι οποίοι ανταγωνίζονται ανά μεταξύ τους και όσοι έχουν στρατούς με όπλα,αυτοί συγκρούονται στο εμφανές επίπεδο της μάχης και όσοι δεν έχουν κολλάνε δίπλα σε αυτούς.

Παράδειγμα φέρνω μεγάλη οικονομική δύναμη,της οποίας ο στρατός δεν έχει πάρει μέρος σε καμία επέμβαση της δύσης και ακόμη ισχύουν οι απαγορεύσεις από τον Α και Β παγκόσμιο πόλεμο.

Τα τεύχη του πολέμου μπορείς να τα διαχωρίσεις σε επίπεδα,όπως το πολιτικό,το οικονομικό και γεωστρατηγικό,και την επιβαλλόμενη κρίση σαν εργαλείο συνέχισης του πολέμου και αυτό θα το δεις,όταν καταλάβεις ότι όσοι χόρτασαν φαγί,από τις φωτοτυπίες του δολαρίου σήκωσαν κεφάλι.(Άντε μην σας χρεοκοπήσω το δολάριο,φέρτε πίσω τα λεφτά ρε…)

…και αν αμφισβητείς τον βασιλιά,ζωές  πολλές θα χάνεις ,και άλλα πια νομίσματα στην τσέπη σου μην πιάνεις….

Το δολάριο είναι το προτελευταίο ασφαλές καταφύγιο,έναντι τέτοιων κρίσεων και πολεμικών συγκρούσεων και το τελευταίο ψάξε βρες γι αυτούς που θα γλιτώσουν και γι αυτούς που δεν θα γλιτώσουν,τα 2 μέτρα γης καλύτερα και από πυρηνικό καταφύγιο.

Στις δυνάμεις που συγκρούονται,βάλε όλες τις μεγάλες εμφανείς δυνάμεις και από δίπλα τις μεγάλες εμφανείς εταιρίες,και ιδιαίτερα της νέας τεχνολογίας,η οποία γρήγορα γίνεται πια παλιά.

Η δύναμη Η.Π.Α ως τώρα κερδίζουν το παιχνίδι και εμφανή αντίπαλο δεν βρήκαν στον ειρηνικό και στην μέση ανατολή ο προγραμματισμένος αντίπαλος,τους ξεφεύγει συνεχώς και ως τώρα το αποτέλεσμα του αγώνα καταλήγει στο αποτέλεσμα Η.Π.Α-άλλοι=1-0

Το σύστημα δολάριο έχει ξεπεράσει την έννοια εμπιστοσύνη και έχει περάσει στην έννοια «πιστεύω» και έτσι αν η πλειοψηφία πιστεύει ότι το δολάριο είναι ακόμη νόμισμα κακό του κεφαλιού της.και αν πιστεύει ότι είναι θεός,τότε αμαρτάνει.Μέχρι να καταφέρουν οι αναλυτές να γράψουν την λέξη «πιστεύω»,για να την διαβάσετε και να την βιώσετε σαν πληροφορία,θα έχουμε μετατραπεί σε άλλο είδος,από το είδος που είμαστε τώρα,και αυτό θα είναι του οπαδού και το κρυπτό δεν θα σώζει κανένα….

Τα οικονομικά νούμερα ισχύουν όταν υπάρχει εμπιστοσύνη και όχι πιστεύω,γιατί το πιστεύω περνάει από την ιδέα,θρησκεία,θεωρία,προς την μεριά του άυλου και όχι του υλικού.Το πολιτικό σύστημα που γεννιέται είναι ακόμη άγνωστο και τα γνωστά που έχουν εφαρμοστεί,ζούνε τα μνημόσυνα τους,γιατί ο θάνατος τους έχει ήδη συμβεί.

Δεν πρέπει να συζητάμε πια τον πολιτισμό των παλιών συστημάτων και τις αρχές τους,αλλά πως θα προσαρμόσουμε τον διαστημικό πολιτισμό των νέων τεχνολογιών στις παλιές αρχές γιατί ο κίνδυνος του ατόμου είναι να ρισκάρει παρά πάνω,ενώ η εφαρμογή τους από την άλλη μεριά,την μεριά της μάζας,φαίνεται ότι οδηγεί στην αγέλη.Η αγέλη όμως νίκησε στην Γαλλία και εφαρμόστηκαν οι ατομικές ελευθερίες και εξαιτίας του γεγονότος αυτού,ελευθερώθηκε η μάζα που κατοικούσε στην χώρα,που γέννησε το άτομο.Ο φυλετισμός υπάρχει πρώτα από όλα, λόγω του εντός ανταγωνισμού μεταξύ των χωριών και ο νικητής αντιπροσωπεύει το ποιόν του.Έπειτα το πρώτο -ισμός καταλήγει σε πολιτισμό.Η σύγκρουση των πολιτισμών στο διηνεκές,στις μέρες μας κατέληξε με τα επιστημονικά εργαλεία σε απόδειξη τους και τα πειράματα συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν.Το θέμα δεν είναι αν έχει αποδειχθεί η έννοια του ατόμου,αυτό είναι πια δεδομένο γιατί έγινε βόμβα,και το δεδομένο αυτό αποδεικνύει την χρήση της ανακάλυψης.Έτσι η χρήση αποδεικνύει αν το άτομο καταλήγει σε μάζα η παραμένει άτομο.

Η ιστορία απέδειξε ως τώρα την κακή χρήση της τεχνολογίας και θα απορούσα αν τώρα θα καταφέρουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα προς τα προς και να ξεφύγουμε ακόμη και από την έννοια άτομο,σαν μοναδική οντότητα με τα γνωστά χαρακτηριστικά γιατί αποδείχθηκε ότι και αυτό είναι μάζα και αποτελείτε από διαιρέσεις στο άπειρο ίσως.Είμαστε ύλη και η καλά διαχείριση των νόμων που έχουμε ανακαλύψει δίνει υγεία και δεν εμποδίζει την σκέψη.

Αν όλα τα άτομα έχουν τα ίδια δικαιώματα και δεν έχουν την ίδια συνείδηση τότε αυτό είναι αφύσικο και εμποδίζει την καλή χρήση των δικαιωμάτων η των φυσικών νόμων.

Αν σου επιτεθεί η αγέλη και δηλαδή αν σου επιτεθούν 10 άτομα,τι πρέπει να κάνεις;;;;;;

Ποίοι φυσικοί νόμοι είναι σύμμαχοι σου;;;;

Λες η νέα τεχνολογία,να μας δώσει την ευκαιρία για άμεση δημοκρατία;;;;

Άραγε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη,και ναι δηλαδή δεν είναι γνωστή η πολιτική κατάσταση που θα κληρονομήσουμε;;;;

Τας Γραφάς και τις ταυτίσεις που τις βάζεις,λες να στα προβάλουν για να νομίσεις τι;;;;;;

Δεν φτάνει να έχεις ανακαλύψει μια θεωρία,π.χ του χάους για να τα κάνεις όλα μπουρδέλο και να τα καβαλήσεις εσύ,αφού είσαι συνεχώς με το όπλο στο χέρι και στέλνεις τους μπράβους για σπρώξουν την δουλειά.Έτσι ο όρος «οικονομικός» φαντάζει μαλακός,αλλά οι πάσης φύσεως εκτελεστές η πειθόμενοι,έχουν ένα πιστόλι στον κρόταφο.

Δεν πας να μετράς την παλιά νίκη,αν δεν έχεις τα όπλα να την διατηρήσεις σήμερα και τα μυστικά σου να τα κρύβεις καλά και να πολεμάς τους άλλους με αυτά.Αντί τώρα του όρου «οικονομικός» βάλε το μυστικός και μέτρα το μυστικά και οι σφαίρες να μην φαίνονται.

Για να δεις την επανάληψη στην ιστορία μιας εξέγερσης,απλά άλλαξε πεζοδρόμιο και θα την δεις στο απέναντι.

Ξέρεις ότι αν έχεις τροφή εσύ,τότε κάποιος άλλος δεν έχει και το σύστημα ακόμη δεν έχει καταφέρει να εφεύρει το τροφή για όλους ,γιατί πήδηξε αίτημα και πήγε να φτιάξει το σπίτι για όλους και κατέρρευσε.

Προγραμματίζεις στην ζωή και άγνωστοι παράγοντες χ σου αλλάζουν την πορεία και η ζωή πάντα βρίσκει τον δρόμο της και κει που ανακάλυψες ένα δρόμο,σου πετάγονται παράδρομοι και γλιτώνεις τα διόδια.

Εσύ με όσα αγαθά υλικά και πνευματικά έχεις αποκτήσει το παίζεις χρυσός και καμπόσος και ο κύριος χρυσός είναι ακόμη υποτιμημένος και δεν τα έχει πάρει στο κρανίο και όταν ανεβάσει τις στροφές του πάνω από τις 2500,τότε θα χεστείς και θα χέσεις ότι απόκτησες κληρονομικά!!!

Ο πλούτος που αντικρίζεται σε παλιά πιστεύω,δείχνει την θρησκεία των κατεχόντων του,και αυτός που αντικρίζεται στην ανθρώπινη οντότητα είναι εφήμερος,αυτός που αντικρίζεται στην γνώση δίνει υπεραξία,μόνο όταν κάνεις καλή χρήση αυτής,και τώρα πια έχεις να διαλέξεις μεταξύ του καλού και του κακού και πες πια τι πιστεύεις,γιατί χρόνια ανθρώπινης ιστορίας σε μετράω και είσαι ακόμη απίστευτος.

Νούμερο,μην μετράς τα νούμερα, γιατί πόσες φορές οι ίδιοι κατασκευαστές του θα σου λένε ότι αυτά είναι φτιαχτά,δεν είναι νούμερα κατασκευής οικίας η αυτοκινήτου,αλλά είναι μπούσουλες και η πλειοψηφική συμμετοχή των χρηστών,δημιουργεί την τάση,την οποία στην αλλάζουν οι κατασκευαστές κατά το δοκούν,πεποιθήσεις δηλαδή.

Δημιουργώντας την τάση,οδηγείς την αγέλη εκεί που θέλεις και όταν ακολουθείς την τάση είσαι φίλος της αγέλης,…..μην αισθανθείς μοναξιά και περιμένεις με το κωλόχαρτο που διάλεξες….άφησε τα πιστεύω σου και δες τι πιστεύουν οι άλλοι και ιδιαίτερα τι πιστεύουν οι δημιουργούντες την τάση και πρόβλεψε την κίνηση της αγέλης και τότε εσύ δημιουργός,με άδεια των δημιουργούντων.

Άτομο μέσα στην αγέλη η άτομο έξω από την αγέλη;;;;;;

Όποιος φύγει από το μαντρί θα τον φάει ο λύκος….τα πρόβατα τρώνε χόρτα και οι άνθρωποι τα καπνίζουν….ο άνθρωπος ακόμη θα δουλεύει για να παράξει πλούτο…επίσης ακόμη δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να παράξουν έργο από εργασία και αυτοί είναι στο επίπεδο της δουλείας…..άδικα περιμένεις να ενωθούν όλα τα κράτη σε ένα,γιατί ο κατασκευαστής έχει φτιάξει διαφορετική όψη για τους κατοίκους των…..το ούνα φάτσα ούνα ράτσα να το λες μόνο εκεί που φαίνεται….η ζωή τραβάει την ανηφόρα όταν την κοιτάς από μακριά και όταν την κοιτάς από κοντά βλέπεις ότι έχει και κατηφόρες….αν όλα τα φτιάξεις ίδια θα βαρεθείς να τα βλέπεις και ψάξε βρες στο λεξικό την έννοια πολιτισμός….δεν μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που υπάρχει η να φτιάξεις αντίγραφό γιατί θα σου ζητήσει η ζωή να περάσεις από τα ΚΕΠ,για να υπογράψεις…..ταυτίσεις επιτρέπεται να κάνεις,μόνο όταν σε βοηθάνε να καταλάβεις το μελλούμενο….το πιστεύω να το λες μόνο στην προσευχή σου….κλπ….

Ο πλούτος αποκτάει αξία όταν φαίνεται και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

06/03/2012->το υστερόγραφο…….

Όσοι βλέπουν πηγάδια να προσέξουν μην τους βάλουν τρικλοποδιά και πέσουν μέσα και η τρύπα τους ανοίξει τόσο και γίνει άβυσσος!

Αν ξανά αναβιώσει ο Μέγας Αλέξανδρος από την τρύπα των πηγαδιών,τότε θα σου ξανά δείξουν στον καθρέπτη τον καραγκιόζη!

Στην καταναλωτική κοινωνία,ο συνειδητοποιημένος πελάτης συνεχίζει τα ψώνια του και τον ψωνίζουν!

Για να σε ψωνίσουν,πρόσεξε μην γίνεις ψώνιο!

Αν πας να πηδήξεις τα νέα πηγάδια θα πέσεις στην θάλασσα!

Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του,και μην το δηλητηριάζεις,με χρέος!

Μπιλιάρδο έλα να παίξουμε ποδοσφαιράκι!…..βλέπω ότι υιοθετείς απόψεις και δημιουργείς σενάρια δεξαμενής σκέψης και 5 ψευτονούμερα τεκμηριώνουν την άποψη,η οποία αντικρίζεται μόνο στο πιστεύω των χρηστών της.

Περί πίστης λοιπόν το ανάγνωσμα η ως τώρα ποίος σε πιστεύει και γιατί να το κάνει;;;;;

Τα πηγάδια είναι πληροφορία της 10ετίας του 70!     Το κραχ και η πτώχευση και η σαλαμοποίηση της ,είναι πληροφορία του 2007!

Ρε με τα νεκροταφεία ασχολείστε;;;;;;;;;;;;;…….μάλλον τώρα διαβάζεται ιστορία και προσέξτε μην είναι της νέας εποχής,του συνωστισμού στο λιμάνι της Σμύρνης!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: