Easy Access

Ενώπιον νέας κρίσης η Αργεντινή

Posted by macrobearist στο Μαρτίου 11, 2012

Στην εποχή μας προσπαθούν παγκοσμίως,να φέρουν τα υποτιθέμενα νούμερα στην πραγματική τους διάσταση,η οποία δυστυχώς είναι κάτω από το νούμερο 0.Ο λόγος είναι ότι οι εκδότες χρήματος έχουν τυπώσει ακόμη και φωτοτυπίες,δηλαδή δεν μαζεύονται αλλά καίγονται.

Παντού τα νούμερα είναι παραποιημένα,ακόμη και στο κέντρο του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης και αφού στον αρχηγό είναι τα νούμερα ψυχολογικά,τότε στον υπόλοιπο κόσμο είναι εντός και επί τα αυτά.Ο όρος είναι ψυχολογικά νούμερα,αφού η ψυχολογία επεκτείνει την αγορά πέρα από τις ανάγκες επιβίωσης.

Οι ανεξάρτητες αρχές του εν λόγω οικονομικού περιοδικού,είναι τόσο ανεξάρτητε εκτιμήσεις,όσο και αυτός που πληρώνει γι αυτές τις προβλέψεις.

Τώρα πια αυτά που ξέραμε στον στενό κύκλο των αγορών,τα ξέρει όλος ο κόσμος,αλλά αυτό που δεν ξέρει είναι ότι παίζουμε στο επίπεδο των προσδοκιών και προφητειών,και σαν παράδειγμα απλό, θα έλεγα ότι είναι ένα σήριαλ που ο σκηνοθέτης κατά το δοκούν ,αλλάζει το σενάριο και ο ανεξάρτητος νικητής είναι αυτός που το έχει κατά νου και το σενάριο και το στοπ λος του.

Για ποιες διαδικασίες σας λένε,αφού όταν τις χρησιμοποιήσεις τότε μόνο η πλειοψηφία των χρηστών δίνει ζωή,στα νούμερα που παράγονται από τις διαδικασίες.Δηλαδή η έννοια του πιστεύω και πάλι και κάτσε με την στατιστική να μου αποδείξεις τι ισχύει και τι όχι.Το αφεντικό τι θέλει και δεν πας να λες εσύ ότι θέλεις.

Οι στατιστικολόγοι έχασαν τον μπούσουλα εξαιτίας των φωτοτυπιών και τους καλώ πρώτα από όλα να μου βρουν πόσες φωτοτυπίες χρήματος κυκλοφορούν και όχι να παίρνουν τον μπούσουλα του ότι θέλει ο πελάτης.

Τις ελαστικότητες τις αντιλαμβάνομαι σαν να τεντώνω το λάστιχο,για να βγάλω από την μύγα ξίγκι.

Ο υπερπληθωρισμός δεν είναι το πρόβλημα,αφού έχουμε αποπληθωρισμό.Η ένδειξη όμως αυτή δείχνει με ποιο τρόπο κανείς φτιάχνει πληθωρισμό και αν ακολουθήσεις τον σωστό τρόπο θα έχεις τον έλεγχο

Η χρεοκοπία οφειλόταν στο σχέδιο «πρώτο πείραμα των κραχ» της νέας εποχής,που πρώτοι σαν όρος γράψαμε και καθιερώσαμε  πριν το κραχ της Αργεντινής και τον πήραν να τον αναπαραγάγουν άλλοι,ακόμη και στην τι βι.Όπως και τον όρο «η μητέρα των κρισών» της εποχής μας,που πρώτοι καθιερώσαμε και επίσης τον όρο ελλοχεύω και ελλοχεύς.

Θέλω να πω ότι δεν πας να κουρεύεσαι νούμερο,που μετράς τα νούμερα,αφού ρε μπαγλαμά η ουσία είναι το σχέδιο του αφεντικού και πληθωρισμό θα έχεις και άλλα πολλά εξαιτίας του τυφλοσούρτη «σχέδιο αφεντικού».Κάτσε τώρα και παίχτο επιστήμονας για να λένε οι μη επιστήμονες,πόσα ξέρει ο κώλος σου ,και αν τον δουν από κοντά στις δέκα κινήσεις θα έχεις πιάσει τις τρεις και οι εφτά πάνε χαμένες και θυμούνται τις τρεις και από εκεί η ύπαρξη σου.Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΣ!

Ναι,ναι να μετρήσουμε στατιστικώς γιατί τα νούμερα του Αργεντίνικου κριματιστηρίου είναι στο Θεό και βέβαια υπεπληθωρίστικαν οι τιμές και συ κοιτάς τον ουρανό,αλλά Θεό δεν βλέπεις σωτηρίας……γιατί Αυτός ήταν στον πάτο,χρόνια πριν…..

http://www.antinews.gr/2012/03/10/151165/

Υ.Γ

….με οδηγό το διάγραμμα της Αργεντινής πριν το κραχ και ως τώρα,ξανά διάβασε το κείμενο και δες ότι όντως οι τιμές είναι υπερπληθωρισμένες και μην κάνεις ταυτίσεις με Ελλάδα ακόμη ,γιατί ακόμη είμαστε στο ευρώ.

Κοίτα μην διαβάζεις από δω και μετά πας και παριστάνεις τον προφέσορα με γράμματα και αριθμούς!

Μονόφθαλμε μες τους τυφλούς και είδαν το φως τους και την τσέπη άδεια και συ καθηγητής και πουλάς βιβλία άχρηστα,αφού έχουν γραφτεί ήδη,ξεπατικοτούρα κάργα.

Σε βλέπω και πολιτικό σαν αυτόν που ζήτησε συγνώμη που δεν βρήκε το κραχ,αλλά ζητάει να τον ψηφίσουν,ορμώμενος από την συνεχή χρηματοδότηση του σας πληρώνω για να με δείχνετε στην οθόνη.

…ε,και κοίτα όταν μετράς σεντς, δεν μετράς ευρώ και μετά τα 0,999 σεντς λες ευρώ και ο νοών νοείτω και πες μου τώρα αν πτώχευσες στο ευρώ η στα σεντς…..

…δε με λες το πετρέλαιο σε σεντς μετριέται η σε ευρώ;;;;;;……….

….το εμπόρευμα πατάτα λες να το ταυτίσω με τα τότε δεδομένα της Αργεντινής;;;;;……..άλλο παραγωγός και άλλο κεφάλαιο…..τι εθνικότητα έχει το κεφάλαιο που ανταγωνίζεται την Ελληνική πατάτα;;;;…..

Συγνώμη επανήλθα και αναφέρομαι στο ότι η Αργεντινή είναι χρόνια τώρα έξω από τις αγορές,δηλαδή δεν μπορεί να δανειστεί ελεύθερα και σας υπενθυμίζω ότι τελευταία στην αντιπαράθεση για το χρέος άκουσα να λένε στην τιβι ότι η Αργεντινή τώρα τελευταία δοκίμασε να δανειστεί από τις αγορές…..τα υπόλοιπα δικά σας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: