Easy Access

Πετρέλαιο έχουμε….λεφτά δεν έχουμε….αυτοκίνητα έχουμε….όπλα έχουμε;;;;

Posted by macrobearist στο Ιουνίου 28, 2012

…εκεί που έβλεπαν,ότι το λάδι θα πάει στα ύψη,και τα πηγάδια του Αιγαίου,έδιναν και έπαιρναν,για την απελευθέρωση από το χρέος,η πτώση της τιμής του,και η ένταξη της παραγωγού ενέργειας Κύπρου στον μηχανισμό,βάζει την τιμή στην θέση της.

Αυτή η θέση είναι η πρώην συμφωνία,η οποία έλεγε ότι τα 80 δολάρια,είναι καλά.

Κατά τον ανοδικό κύκλο,από τα τέλη του 2002,πάνω από την τιμή των 60 δολαρίων,άρχισε να εμφανίζεται άνοδος πληθωρισμού στην οικονομία των Η.Π.Α,και αυτή η τιμή – νούμερο θα πρέπει να είναι ο πάτος μίας πτώσης,γιατί κάτω από αυτήν οι αποπληθωριστικές πιέσεις,θα είναι εμφανής.

Ξέρουμε από παλιές,ανακοινώσεις ειδικών,ότι η πραγματική τιμή του εμπορεύματος,βρίσκεται 20% πιο κάτω από την τιμή στο ταμπλό.

Στις μέρες μας έχει πέσει στο 80$,και αν αφαιρέσουμε 20%,πάμε στο 60%,τιμή συναλλαγών εμπορίου.

Θα πρέπει να προσθέσουμε πια το πολεμικό σενάριο,όπου ο έλεγχος της τιμής σε σταθερά και χαμηλότερα επίπεδα,δίνει την δυνατότητα,ομαλής διεξαγωγής συναλλαγών,για να μην χαλάσουν οι άλλοι δείκτες της οικονομίας,και μετά όταν τελειώσει ο σαματάς τότε,το εμπόρευμα ακολουθεί ανοδική πορεία.

Η τιμή του εμπορεύματος φαίνεται ότι θα παραμείνει  πτωτική ,ταυτόχρονα με τις άλλες τιμές χρηματοοικονομικών προϊόντων και όλα αυτά τα προϊόντα επαναλαμβάνω ότι είναι η πραγματική οικονομία πια, και η 49 φορές απομείωση της μόχλευσης,θα μας πάει στα τάρταρα να κάνουμε παρέα τους Νεφελήμ.

Έτσι η τιμή του δεύτερου κόστους του κεφαλαίου,θα πρέπει να παραμείνει σε επίπεδα που δημιουργούν πληθωρισμό για να αντισταθμίζει τους άλλους αποπληθωριστικούς τομείς της παραγωγής και ιδιαίτερα αυτό του πρώτου κόστους του κεφαλαίου,το εργατικό που βαίνει συνεχώς μειούμενο,εξαιτίας της κρίσης που δημιουργεί η παγκοσμιοποίηση,αφού αυτό το στάδιο ζούμε.

Με την βοήθεια περιφερειακών πολέμων και ανάλογων προβλημάτων,η τιμή παραμένει σε ελεγχόμενα επίπεδα και τώρα φαίνεται ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί .Σας θυμίζω ότι μετά το κραχ του 2008,οι τιμές έκαναν πάτο στα 30$,όταν είχαμε τα Δεκεμβριανά της Παλαιστίνης και ψάχνοντας το επιτιθέμενο σύστημα αντίπαλο,απέτυχε ακόμη μια φορά από την προηγούμενη του ιδίου έτους στην Γεωργία.

Από την έναρξη του νομισματικού πολέμου,έχουμε στρέψει την προσοχή μας σε 2 περιοχές.Η πρώτη και εμφανής ήταν και είναι το Ιράν και οι επερχόμενες εξεγέρσεις των λαών της Ανατολικής Μεσογείου και η σχέση με την διώρυγα του Σουέζ και η δεύτερη ήταν και είναι στον Ειρηνικό ,εναντίων Β.Κορέας και Κίνας.

…και συνεχίζουμε και πάμε -> http://www.protothema.gr/world/article/?aid=206087

Για πρώτη φορά, στρατιωτικές ασκήσεις Ιαπωνίας, ΗΠΑ και Ν. Κορέας

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=207275

Ιαπωνία και Ν. Κορέα θα συνάψουν στρατιωτική συμφωνία

Η συμμαχία φτιάχθηκε  ,λες και δεν υπήρχε,και το μέτωπο ετοιμάζεται στον βαθμό,που θα κάνει αντανάκλαση στην Μέση Ανατολή,και ιδιαίτερα στην Συρία,όπου η κόντρα είναι εμφανώς με την Ρωσία.

Σκοπός των Μεγάλων δυνάμεων είναι ο έλεγχος της περιοχής για να γυρίσουν τα πρόβατα στο παλιό μαντρί η θα  πάνε στο νέο.

Τα τεύχη  του μυθιστορήματος του πολέμου με πρώτο το 1991,αντικρίζεται στην τιμή του δεύτερου κόστους του κεφαλαίου,για να ελέγξει το πρώτο κόστος του κεφαλαίου,το εργατικό κόστος των αναδυόμενων οικονομιών και νέων δυνάμεων.

Η προσφορά και η ζήτηση δεν είναι οι μόνοι παράγοντες διαμόρφωσης της τιμής.

Άλλες ανακοινώσεις μας λένε ότι κατεβαίνει ο Ρώσικος στόλος στην περιοχή κ.λ.π,ενώ στον ειρηνικό δεν έχουμε δει,καμία άσκηση Κίνας και Β.Κορέας.

Οι  γεωπολιτικές ισορροπίες,είναι το αποτέλεσμα στην τιμή του εμπορεύματος,και αν το σύστημα που ελέγχει την τιμή του,θέλει π.χ να χτυπήσει τον Πούτιν και τον Τσάβες,θα μπορούσε με συμφωνία των συμμάχων του,να ρίξει την τιμή στα 10$ και έτσι να μην έχουν έσοδα,από το πετρέλαιο οι δύο μαϊμούδες.Αυτό όμως από την άλλη θα δυνάμωνε την Κίνα και έτσι ο μέσος δρόμος της ισορροπίας,είναι δεδομένος.Θ α έλεγα ότι έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος και ο τελικός νικητής στο μέλλον και οι μάχες προς το παρών κερδίζονται από το δολάριο.

Στο διάγραμμα της τιμής του πετρελαίου,έχουμε ιστορική τιμή τα 150$,όπου και η κορυφή του 2008,και μετά απότομη πτώση τιμών,και το κραχ των τιμών,έπεσε στα 30$.Η άνοδος που προέκυψε από τον πάτο των 30$ στο τέλος του 2008,έφτασε το 2012  τα 130$ και η ποσοστιαία απόδοση ήταν καθαρή 300%.

….και πόλεμος ίσον πάτος,όταν νικάμε εμείς στον πόλεμο και χάνουν οι άλλοι,και αν χάσουμε μεις τότε είναι πάτος για τους άλλους και κορυφή για μας…..ως τώρα νικάει το δολάριο η έτσι φαίνεται….

Η διαφορά της κραχιακής τιμής των 30$,το βαρέλι το 2008, με την πτώση της τιμής του χρυσού το ίδιο έτος,είναι ότι ο χρυσός έκανε διόρθωση,ενώ το πετρέλαιο έκανε κραχ και έτσι στον χρυσό είχαμε απόδοση 120%,ενώ στο πετρέλαιο είχαμε 300%.

Άραγε το 300%,είναι πραγματικότητα;…..γιατί δεν φαίνεται στο ντεπόζιτο;;;;;……

Η πτωτική τιμή τώρα θέλει καμιά σφαλιάρα για να μην καταλήξει σε νέο κραχ και το θέατρο του πολέμου στήνεται,πάντα στην λογική του ελεγχόμενου και σκηνοθετημένου,και η έκβαση άγνωστη.

Τα παρακάτω  ειπώθηκαν από τον  Άγιο αυτόν Μητροπολίτη  το 2005.

http://orthodox-watch.blogspot.gr/2011/12/blog-post_03.html

Τα χαοτικά θέλουν αυτοσυγκράτηση γιατί θέλουν ερμηνεία και είναι σαν την θεωρία των κυμάτων του Έλιοτ,όπου πρώτα ολοκληρώνεται το κύμα και μετά το βαπτίζουμε.

Προς τις εκλογές των Η.Π.Α ,το δολάριο είναι ενισχυμένο και το πετρέλαιο αποδυναμωμένο και αυτό είναι καλό για τον Ομπάμια.

Όπλα,έχουν οι άλλοι……..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: